Posts by: Global Albanians

PËRMBLEDHJE E DISKUTIMIT ME EKIPIN “HIVE”

PËRMBLEDHJE E DISKUTIMIT ME EKIPIN “HIVE”

Ne dëshirojmë t’ju falënderojmë të gjithëve për pjesëmarrjen në diskutimin virtual me producentët, regjisorin dhe aktorët e filmit “Zgjoi”. Ky diskutim paraqiti në mënyrë të shkëlqyeshme historinë e Fahrije Hotit nga Krusha e Madhe, e cila dha një shembull të angazhimit dhe u bë frymëzimi për filmin, i cili fitoi tre çmime kryesore në festivalin …

Ndihmo Fondacionin Global Shqiptar duke blerë dhurata për më të dashurit e juaj

Ndihmo Fondacionin Global Shqiptar duke blerë dhurata për më të dashurit e juaj

A e keni ditur që ju mund të dhuroni për bamirësi përderisa jeni duke bërë blerjet e Shën Valentinit për më të dashurit e juaj, pa u shpenzuar më shumë se sa çmimi i dhuratës? Thjeshtë teksa bëni blerjet e juaja tek smile.amazon.com/ch/83-0619972, konfirmoni “Global Albanians Foundation” si organizatën tuaj të përzgjedhur bamirëse, dhe AmazonSmile …