PËRMBLEDHJE E DISKUTIMIT ME EKIPIN “HIVE”

PËRMBLEDHJE E DISKUTIMIT ME EKIPIN “HIVE”

PËRMBLEDHJE E DISKUTIMIT ME EKIPIN “HIVE”

Ne dëshirojmë t’ju falënderojmë të gjithëve për pjesëmarrjen në diskutimin virtual me producentët, regjisorin dhe aktorët e filmit “Zgjoi”. Ky diskutim paraqiti në mënyrë të shkëlqyeshme historinë e Fahrije Hotit nga Krusha e Madhe, e cila dha një shembull të angazhimit dhe u bë frymëzimi për filmin, i cili fitoi tre çmime kryesore në festivalin më të madh të filmit të pavarur në SHBA, “SUNDANCE FESTIVAL”.

Filmi “Zgjoi” bëri historinë duke u përhapur në të gjithë mediat botërore, duke ndikuar pozitivisht në imazhin e Kosovës. Kjo ngjarje kishte për qëllim të mbështeste gratë e Krushës, historia e të cilave u bë frymëzimi për këtë film të jashtëzakonshëm. Tani është radha jonë të mbështesim gratë e Krushës, duke dhuruar për mirëqenien e tyre.

* Butoni për të dhuruar dhe mbështetur gratë e Krushës do të jetë i hapur deri më 28.02.2021.